Rólunk

Molnár Joli vagyok, 34 éve dolgozom fodrászként és 25 éve vagyok az Alfaparf bemutató fodrásza. Tanulóéveimet Buzássy Istvánnál töltöttem,  majd 10 évig dolgoztam Hajas László szalonjaiban.
Munkához való hozzáállásomat és látásmódomat a tőlük tanultak határozzák meg. 
 A cégtulajdonos, Hansági Gyula jóvoltából jutottam el többször is a SASSOON és MAHOGANY akadémiára. Számtalan showt, oktatást, fotózást és szemináriumot szerveztem az évek során és jelenleg is tanítok a cég oktatóstúdiójában.

A szalon 21 éve működik a belváros egyik sétáló utcájában, barátságos, kedves hely.  Legfőbb célkitűzésünk, hogy vendégeink ízlésüknek és adottságaiknak megfelelő, jól kezelhető frizurával menjenek haza, szép bőrrel, ápolt körmökkel, elégedetten  és jó ismerősként térjenek vissza. Bejelentésre dolgozunk, hogy minimálisra csökkentsük a várakozási időt. Minden tanácsadásunk ingyenes!  Galériánkban csak általunk készített frizurákat mutatunk be.  Anyagáraink grammra vannak kiszámolva, így nálunk a vendég mindig annyit fizet, amennyi anyagot aznap felhasználtunk a frizura elkészítéséhez.  Angolul beszélünk, az olaszt megértjük.

Szalonunk
Nyitva tartás: páratlan héten délután  12-21 óráig
páros héten délelőtt: 8-16 óráig
( előzetes megbeszélés alapján igény szerint)
üzlet száma nyitvatartási időben: 312 70 24
Kapcsolat:   email: molnar.jolan.erily@gmail.com

 

 

Kérünk, bejelentkezéskor pontosan mond el mit szeretnél!
HA LEMONDANÁD MEGBESZÉLT IDŐPONTODAT, LEGALÁBB 24 ÓRÁVAL KORÁBBAN ÉRTESÍTS MINKET, (akár üzenetrögzítőn is) ellenkező esetben KÉSZENLÉTI DÍJAT SZÁMOLUNK FEL, AMI AZ ELVÉGZENDŐ MUNKA DÍJA!


				
Bejelentésre dolgozunk, de igyekszünk segíteni a beeső  vendégeken is.

Erily Fodrászat és kozmetika

Fodrászok vagyunk, akik szenvedélyesen szeretjük a munkánkat.  Igyekszünk minden újdonságról értesülni, ami a szakmánkat érinti.

© 2017 Silentlinestudio

Kövess minket!

Bejelentkezés!
Navigáció ide!