Rólunk

Molnár Joli vagyok, 1983 óta dolgozom fodrászként és 1995 óta vagyok az ALFAPARF bemutatófodrásza. Számtalan showt, oktatást, fotózást és szemináriumot szerveztem az évek során és jelenleg is tanítok a cég oktatóstúdiójában.

A szalon 1993 óta működik a belváros egyik sétáló utcájában, barátságos, kedves hely.  Legfőbb célkitűzésünk, hogy vendégeink ízlésüknek és adottságaiknak megfelelő, jól kezelhető frizurával menjenek haza, szép bőrrel, ápolt körmökkel, elégedetten  és jó ismerősként térjenek vissza. Bejelentésre dolgozunk, hogy minimálisra csökkentsük a várakozási időt. Minden tanácsadásunk ingyenes!  Galériánkban csak általunk készített frizurákat mutatunk be.  Anyagáraink grammra vannak kiszámolva, így nálunk a vendég mindig annyit fizet, amennyi anyagot aznap felhasználtunk a frizura elkészítéséhez.  Angolul beszélünk, az olaszt megértjük.

Szalonunk

Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján
Üzlet száma: +36 1 312 7024
Kapcsolat:   email: molnar.jolan.erily@gmail.com

 

 

Kérünk, bejelentkezéskor pontosan mond el mit szeretnél!
HA LEMONDANÁD MEGBESZÉLT IDŐPONTODAT, LEGALÁBB 24 ÓRÁVAL KORÁBBAN ÉRTESÍTS MINKET, (akár üzenetrögzítőn is) ellenkező esetben KÉSZENLÉTI DÍJAT SZÁMOLUNK FEL, AMI AZ ELVÉGZENDŐ MUNKA DÍJA!

 

Előzetes bejelentkezés alapján dolgozunk, de igyekszünk segíteni a beeső  vendégeken is.

Erily Fodrászat és kozmetika

Fodrászok vagyunk, akik szenvedélyesen szeretjük a munkánkat.  Igyekszünk minden újdonságról értesülni, ami a szakmánkat érinti.

© 2017 Silentlinestudio

Kövess minket!

Bejelentkezés!
Navigáció ide!